Klikk her for å forsette....

Sommeren 2003 guttetur mellom DanaCup og Norway Cup, vi rakk Danmark, Tyskland, Italia, Monte Carlo, Østerike, Tyskland og hjem.
 
Rett fra finalen i Dana Cup gikk ferden til Hamburg.   Der putta vi bilen på Autozug til Verona, fin måte å reise på for å slippe kjedelige transportetapper gjennom Europa. Kl 18:00 fra Hamburg hbh.
 
Etter en hyggelig togfrokost var vi i Verona kl 13:00 dagen etter, her ruller A4'ern av toget.   Verona uten opera denne dagen og vi var bare på en kjapp gjennomreise, med hovedvekt på fotball og gromme biler. Opera får vi høre på en annen gang.
 
Venezia neste med en turistbleie i forgrunnen og broen i bakgrunnen. Med taxibåten inn til til piazzaen.   Firenze var kulturbyen på turen.
 
Tatt mens vi ventet på å komme inn på Ufizien   Vi slapp ikke inn på stadion så det fikk holde med spillerbussen, kanskje.
 
Men i Parma kom vi inn på stadion.   Jammen havna vi ikke på misse konkurranse også, i Parma.

Opps, pass på så det ikke ramler ned.
  Vil du kjøre verdens grommeste motorvei kan vi anbefale turen fra Piza til Genoa. Her finner du den finsete svingete motorveien du kan tenke deg, bør helst kjøres på kvelden når det ikke er så mye trafikk. Jada, vi holdt fartsgrensen, nesten.

I Monte Carlo måtte gutta se på Ferrari utenfor kasinoet seff. Christian og fetter Bastian drømmer. Vi tok en dagstur fra Arma for å spise middag og se på båter og biler og kjøre F1 runden.
Bil museet i Torino måtte besøkes, det hadde vært en fin Alfa å tatt med hjem.
 
Milano neste og 4 eller 6 stadion vi besøkte på turen, slik er det på tur med en fotballspiller.
Se Stabæk her var det mange blå stoler.
  Vi fant veien til Milanello og var så heldige å treffe første treningen ett ferien for Milan, med alle stjernene.
 
Dette av like etter de tok hjem Champions League, så her var det mange autograf jegere en tirsdag ettermiddag.   Og endelig kom Rui Costa dagen var reddet.
 
Det var litt av et treningssenter, ca 45 minutter utenfor Milano. Takket være eminent kartlesing fra Christian fant vi fram.   Hjemveien fortsatte over Gross Glockner turens høyeste, det var bratt.

Vi måtte selvfølgelig innom og sjekke Kitzbuhel opp kjørte vi med gondolen til Kjetil Andre.

 

 
 
Snakk om flaks vi overnattet i Hochenheim, besøkte banen og så noen runder roadracing. Så stakk vi til Nurnburg Ring og snakk om flaks,   Her har vi kommet oss inni pitlane på Nurnburg Ring. Vi kom til Ferraridagen hvor den tyske Ferrari klubben leid hele banen.
 
Schumachers VM seier bil fra 2000 - 2001 sesongen. Christian ble ikke kastet ut fra Ferrari service med en gang, kanskje det hjalp med en Fiorentina drakt.

Jacky Ickx var sjåfør på denne bilen denne dagen.

  Den lyden, å det var gromt for en eldre JR.

I Pit kom vi prat med en hyggelig Belgier, som inviterte oss med til å kjøre en runde på Nordsleife om ettermiddagen. Men dessverre vi hadde for tett program denne dagen vi skulle jo til Trier og heie på Petter. Belgiern synes det var leit vi kunne jo få testet vår Ferrari vi også, jeg hadde jo glemt å fortelle at på parkeringsplassen sto de en A4 stasjonsvogn, og ingen Ferrari. :-)

Vi måtte bare komme innom Bruxsells og hilse på han som var god venn med Jacky Ickx og hadde fått en test tur med han sist han handlet Ferrari.

 
Vi hadde selvfølgelig planlagt slik at vi fikk med starten på WRC i Tyskland, vi sov i bilen ved start på SS 1, men vi måtte jo inn og se på teamet til Petter også.   Her ser dere debuten for en grom Skoda, det så heftig ut ikke sant John.

Men nå begynte vi å få dårlig tid hjem skulle vi rekke Norway Cup, var det bare å kjøre på.

 

Hjem | Vil du ut i verden...

Copyright (C) Vidar Holum. Oppdatert 21. februar 2006